Summer Singing zangvakantie

Data zangvakantie 2018 

• 21 juli - 28 juli 
• 28 juli - 04 aug. 

  • Heb je deze zomer zin om een zonnige week heerlijk te zingen in Spanje?
  • Zing je graag meerstemmige gospel, jazz & pop songs?
  • Wil je graag solo zingen met persoonlijke aandacht voor je techniek en timing?
  • En lijkt het je fantastisch om in een 11-eeuwse kapel op te treden?
  • Ga dan mee met Ilse Huizinga’s Summer Singing!

Begeleiding, informatie en aanmelden bij:
 Ilse Huizinga  ı   i.l.huizinga@gmail.com  ı  06 5162 9673  

Verloop van de week:
- Op zaterdag 29 juli is de ontvangst vanaf 17:00 uur.
- Van zondag tot en met vrijdag volg je Ilse’s lessen en workshops tussen 09:45 - 13:30 uur, waarna we zalig lunchen aan lange tafels in de buitenlucht, met duizelingwekkend mooi uitzicht op de dichtbeboste Spaanse Pyreneeën.
- De rest van de dag ben je vrij om heerlijk te wandelen in de omgeving, je boek te lezen of een duik te nemen in het zwembad van La Miana.
- Woensdag is een vrije dag waarop je de omgeving kan verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het Dali Museum in Figueres of het prachtige Middeleeuwse Besalu met haar mooie pleinen en indrukwekkende brug. Natuurlijk kun je ook heerlijk luieren op het landgoed van La Miana zelf.
- Vrijdagavond treden we op in de kapel voor de andere cursisten en gasten op La Miana; schilders en theatermakers.

Voor wie?
Deze week is voor koor- en vocal group zangers / zangeressen en voor solisten. Enige ervaring is prettig, muziek kunnen lezen niet perse noodzakelijk, wel handig.

Reis:
De reis en transfers regel je zelf. Kijk voor de routebeschrijving op ‘hoe te reizen’. Misschien combineer je het wel met een paar prachtige dagen in het altijd betoverende Barcelona, of reis je verder naar het zinderende zuiden.

Wie is Ilse Huizinga?
Ilse is jazz zangeres en vocal coach. Ze is bekend van haar 7 albums, online programma Songbird, optredens in binnen-en buitenland, RTV en Edison Nominee. Ilse studeerde bestuurskunde, maar volgde haar hart om te zingen en meldde zich aan bij het Conservatorium van Amsterdam. Ilse is vol energie, aandacht, passie en humor en deelt haar kennis graag met jou.
AgendaInloggen

 

 

So replica watches uk that Jacques De replica watches Luo launched a unique eccentric second seconds watch, for the rolex replica activities help swiss replica watches.